Over Maggy en onze missie

Blijf ontdekken

Onze missie

Bij Maggy geloven wij er in dat goede verhalen en mooie artikelen je leven verrijken. Wij zijn er van overtuigd dat uitgevers experts zijn in het maken van deze artikelen. Onze missie met Maggy is om de beste verhalen bij jou onder de aandacht te brengen met "Your Maggy".

Maggy biedt je vermaak, mooie achtergrondverhalen en leuke weetjes. Met maandelijks meer dan 1.000 nieuwe artikelen is er voor iedereen altijd iets te lezen.

Om een goede magazine ervaring te hebben op je smartphone geloven wij niet in een ouderwetse PDF waar je eindeloos doorheen moet bladeren maar in een app die ervoor zorgt dat je makkelijk kan navigeren en binnen enkele seconden een artikel vindt dat je graag leest.

Dagelijks besteedt de gemiddelde persoon ruim 3 uur per dag op zijn smartphone en tablet. Onze missie is om een vast onderdeel in jouw patroon te worden en je leven een beetje te verrijken.Werken bij Maggy

Maggy zoekt stagiaire!

Ben jij op zoek naar een leerzame, uitdagende en creatieve stage in hartje Amsterdam? Dat komt goed uit! Maggy is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Je draagt bij aan de groei van onze start-up. Wij vinden het belangrijk dat je verantwoordelijkheid pakt en zelf het initiatief durft te nemen. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je 4 of 5 dagen per week aan de slag met de dagelijkse communicatie en marketing van Maggy. Startdatum is in overleg.

Jij...
- doet een marketing, communicatie, IT of media gerichte HBO of WO opleiding;
- ben ondernemend en zelfstandig
- hebt affiniteit met media, tijdchiften en communicatie
- bent betrokken en zorgvuldig

Over Maggy
Wij zijn een jong bedrijf aan de Prinsengracht in Amsterdam, met een voorliefde voor magazines. Omdat we zo dol op tijdschriften zijn hebben we een app gemaakt. Een soort Spotify voor magazines, all you can read voor een vast bedrag per maand. Nu kan iedereen gewoon op de smartphone genieten van een breed aanbod aan titels. Maggy is nog geen jaar oud en er is nog genoeg ruimte voor verbetering en vooruitgang. Daar zijn we dan nu ook met z'n allen mee bezig.

Maggy biedt...
- een informele werkomgeving waar er net zoveel gelachen als gewerkt wordt
- 32 of 40 stage-uren per week
- een stagevergoeding van € 350,- per maand
- ruimte voor eigen inbreng en creativiteit (graag zelfs!)
- waardevolle ervaring voor op je C.V.

Informatie en reageren
Meer weten? Stuur een mail naar Michael met je motivatie en CV naar team@maggy.nl. Uiteraard krijg je altijd reactie!